Az Iblisz és a Dzsinn – Az eredeti istenek

A koránban számos utalás található Ibliszre és a Dzsinnre. Iblisz Sátán arab neve, a Dzsinn pedig a Démonok arab gyűjtőneve [tehát többesszámú].

A Dzsinn a korán szerint hatalmas lények, akiknek szabad akaratuk van az “angyalokkal”
ellentétben, akik csak “Allahot” szolgálják. Ez sokat elmond az iszlámról, és arról hogy mit tanít a követőinek követendő példaként. Az erő és függetlenség helytelenített dolog, míg a gondolkodás teljes hiányát, a rászorultságot és agyatlan rabszolgamentalitást pozitív tulajdonságokként adják el.
Ez megint csak azt bizonyítja, hogy az iszlám a rabszolgaság és az alávetettség doktrínája.

Érdekes dolog, hogy a korán szerint kizárólag a Dzsinn és az emberek olyan lények, akiknek szabad akaratuk van. Ezáltal összeköti a Dzsinnt az Emberekkel, és hangsúlyozza az úgynevezett “isten”, Allah és agyatlan angyali robotjainak idegen tulajdonságait. Az iszlám folyamatosan azon dolgozik, hogy eltörölje követői szabad akaratát, elválassza őket a Dzsinntől, akik valójában az eredeti Istenek, akiket az iszlám megszállás előtt a Közel-keleti Pogányok imádtak. Az iszlám mindent megtesz hogy elszakítsa az embereket az Igaz, Eredeti Istenektől.

Ibliszt és a Dzsinnt ugyanúgy ábrázolják a koránban, mint Sátánt és a Démonokat a keresztény bibliában. Benne van ugyanaz a mítosz Iblisz “lázadásáról”, és a “bukásáról”. Ez is egy kapcsolat a kereszténység és az iszlám között, és az iszlámban ugyanazt a célt szolgálja, mint a kereszténységben. A muzulmán “isten”, Allah hamis. Ő ugyanaz mint a keresztény isten, ugyanaz mint a zsidó isten – semmi több, csak egy gondolatforma, valamint egy kollektív kifejezés az ellenségre. Akik ezzel nincsenek tisztában, azok látogassanak el ide:

Rólunk

Az igazság az, hogy Iblisz maga az Igaz, Eredeti Isten. (Sátán) Az iszlám célja mindig is a Dzsentil népek eredeti Pogány vallásának elnyomása volt, illetve hogy olyan távol tartsa a Dzsentileket az Igaz Istenektől, amennyire csak lehet. Hazug módon “gonosznak” bélyegezték őket, és átverték a Dzsentileket, hogy rettegjenek tőlük és alázzák meg őket. A fenti lázadásról szóló történetek célja csupán az, hogy Ibliszt “Allah” hatalma alatt álló lénynek állítsa be. Az igazság ennél nem is állhatna távolabb.

Az egyetlen alkalom amikor Iblisz fellázadt, az az volt, mikor az Emberiséget, az Ő teremtményeit az ellenség el akarta pusztítani. Azt akarta hogy az emberiség hatalmat és tudást szerezzen, és ezért az ellenség kitagadta, megátkozta őt. Az az ellenség, ami inkább a pusztulásunkat akarta amint elvégeztük a feladatunkat.

NEM Iblisz a “Gonosz”! Allah az igazi gonosz, aki halált és sötétséget hoz a világra. “Allah” hozza el a tudatlanságot és rabszolgaságot, ahogy az magából az iszlám programjából is látszik. Allah az, aki az emberiség pusztulását akarja; és Iblisz az, aki az emberiség felszabadulását és megerősödését akarja. Az emberiségnek HAZUDTAK; Igaz, Eredeti Istenünket pedig aljas módon megalázták!

A történetek amik szerint a Dzsinn “Allah” hatalma alatt állnak, csupán hazugságok, melyekkel el akarják hitetni hogy Allahnak van hatalma. A Dzsinn soha nem voltak Allah teremtményei, ez is csak istenkáromlás. Ahogy már említettem, ők az eredeti Pogány Istenek, akiket többezer évvel az iszlám, a rabszolgaság programjának érkezése előtt imádtak.

Itt egy idézet a koránból, ami bebizonyítja, hogy a Dzsinn az eredeti Istenek, akiket a Pogány Arábia népei imádtak:

“S a napon midőn ő egybetereli őket mindahányat, majd mondja az angyaloknak: Ezek imádkoztaké hozzátok? Mondák: Légy Dicső! Te vagy a mi oltalmazónk, nem ők! Mi több, ők a Dzsinnekhez imádkozának, s legtöbbjük hitt is bennük.” (34. szura, 40-41.)

Az “ezek” itt a Pogányokra utal.

Még magát az “Allah” nevet is A POGÁNYSÁGBÓL LOPTÁK. A legfelsőbb Isten Pogány Arab címéből, az Al-Ilah-ból vették. Ezt a címet gyakran használták Arábia pogány törzsei, mintegy megkülönböztetve ezzel fő Istenüket az általuk imádott többi Istentől. Egyértelmű hogy az iszlám ezt az Ősi Pogányságból lopta, ahogy minden mást is.

A koránban említenek három másik fontos Pogány Istent, szintén a Dzsinn közé sorolva. Egyikük Al-Uzza, aki a Vénusz, a háború és a termékenység arab Istennője. Szent állata az oroszlán, vagy egy nagy macska. Az ő szobra volt az egyik amit a Kábában találtak meg, mely eredetileg egy fontos Pogány templom volt, amit a muzulmán megszállók elpusztítottak. A másik Al-Lat, aki a termékenység és a tavasz Istennője. Utolsóként pedig Al-Manat, a sors, pusztulás és halál Istennője.

Ezt a három Istennőt az iszlám átemelte a koránba, és egyesek szerint Allah lányai – ez azonban csak annak a ténynek köszönhető, hogy közvetlenül a Pogány történetekből lopták őket. Az iszlám előtti Arábiában ezek az Istennők az egyik legfőbb Pogány Isten lányai voltak, akihez az Al-Ilah címet kapcsolták, és akiről egyesek úgy hiszik, Szín Isten. A kitalált muzulmán entitásról még említés sem történt. A koránban “gonosznak” állítják be őket, meggyőzve az embereket hogy taszítsák el őket maguktól, és káromolják őket. Mivel ez a három Istennő kivételes fontossággal bírt a Pogány Arábiában, az iszlámnak muszáj volt róluk beszélnie, hogy később teljesen eltörölhesse őket. Az emberek nem álltak volna el ezen Istennők imádatától ha nem kényszerítik rá őket. Az iszlám programja aljas módon gonosznak tüntette fel őket, s ezzel elijesztette tőlük az embereket, gyakorlatilag így távolítva el minket egymástól. Soha nem álltak Allah hatalma alatt, és egész Pogány Arábiában imádták és tisztelték őket.

A Dzsinn pedig a 72 Goetikus Démon. Al-Uzza Astaroth megfelelője. A korán egy egész szúrát szentel a Dzsinn-nek, de ami igazán érdekes, az a szúra sorszáma. A 72-es szúra neve “Al-Dzsinn”. A 72-es számot mindig is a Dzsinn-nel (Démonokkal) azonosították. 7+2=9. A kilences a főbb csakrák száma, amik felépítik a lélek Egyenlő Szárú Keresztjét, ezért nagy hatalommal bíró számnak tekinthetjük. A 9 mindig is egy kivételesen fontos Pogány/Sátáni szám volt. Ezzel gyakorlatilag beismerték, hogy a Dzsinn azok akik az igazi tudás és hatalom birtokosai, és az emberiség a Dzsinnen keresztül érheti el a tökéletességet, és válhat Istenné.

Attól függetlenül, hogy ez a szúra nem más mint egy istenkáromlás, és a Dzsinnt úgy akarja beállítani mint akik a kitalált Allah hatalma alatt állnak (ez hazugság!); felnyitja az emberek szemét azzal kapcsolatban, hogy a Dzsinn és a 72-es szám között kapcsolat van. Ez a hazugság ahhoz a tényhez is kötődik, hogy a Démonokat (Dzsinnt), Eredeti Isteneinket megkötötték a zsidó “mágusok” és hazug programjaik, melyek közül egyik az iszlám. Most viszont már mind szabadok!

A koránban is megtalálható Salamon/Szulejmán története, melyben kijelentik, hogy a Dzsinnt uralma alá hajtotta ez a kitalált zsidó varázsló. Innen származik a lámpásba zárt “dzsinnek” meséje is. A zsidók reklámozták azt, hogy a “dzsinneket/géniuszokat” uralni lehetett, és teljesítették a gazdáik kívánságát – ez pedig ahhoz vezetett, hogy az ostoba emberek rituálisan sértegették őket.
Ez hihetetlen mértékű káromlás Isteneink számára, és egy hatalmas pofon Dzsentil Népünknek, valamint egyértelmű spirituális korrupció. A Joy of Satan ezt már elmagyarázta:
http://www.freewebs.com/666moon/index.htm

Az iszlám tradíciók szerint a Dzsinn örökké “meg lesznek kötözve”, azonban ezt is megcáfoltuk: most már mindegyikük szabad. Még egy “jóslatuk” ami hamisnak bizonyult.
http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/ABOUT.html

Az is érdekes, hogy a korán szerint a Dzsinn a Tűz eleméből származnak. A tűz az akarat, vágy, szenvedély, teremtés és erő eleme. Még a korán is – ami amúgy egy hazugság – bemutatja, hogy a Dzsinn az Igaz, hatalmas Istenek.

Iblisz/Sátán és a Dzsinn/Démonok az Eredeti Istenek, Iblisz az emberiség Igaz Teremtő Istene! Az ősi Sumériában Enki néven ismerték, Egyiptmban Ptah-ként, Babilónban Éa volt a neve, és ő Yezidik Melek Taus nevű Istene is. A Dzsentileket átverték, hogy Őt átkozzák, és ez borzasztóan szomorú dolog. Az embereknek fel kell ébredniük és meg kell látniuk az Igazságot!

“NINCS MÁS ISTEN, CSAK ÉN – TUDVÁN EZT, KI MERI IMÁDNI A KORÁN ÉS A BIBLIA HAMIS ISTENEIT?” – Iblisz/Sátán a Qu’Ret Al-Yezid-ből.

Az iszlám mindent megtesz hogy elnyomja az igazságot, és az emberiséget tudatlanságban,
gyengeségben tartsa. Az úgynevezett “Allah” egy kitalált HAZUGSÁG.

A Joy of Satan weboldalán, melyet Maxine Dietrich Főpapnő szerkeszt, rengeteg információt találhattok:

http://www.joyofsatan.org

Dicsőség Iblisznek, az Eredeti és Igaz Istennek!!!

Kategória: Egyéb
Címke: , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás