Az európai nemzetek kényszerített kollektív öngyilkossága

Ezt a videót folyamatosan leveszik mindenhonnan a jew tube-ról, nem véletlenül…
Íme, hogy működik a gyilkos zsidó parazita az agymosott muszlimokon keresztül:

Forrás:

https://spiritsoferidu.wordpress.com/2015/11/14/predikacio-2015-november-14/

“…Ami most Európában folyik, az egy próbálkozás a civilizált Fehér Faj – Sátán és a bibliában „bukott angyalok” néven emlegetett lények közvetlen leszármazottainak – kiirtására. A Fehér Faj az Északi Istenektől (Nordikus földönkívüliek, akik az Orion rendszerben élnek) származik. Az alább linkelt videót egyenesen kötelező megnézni. A zsidók által irányított YouTube a legtöbb másolatról eltüntette a hangot, de ami ezen a linken van, működik:

https://www.youtube.com/watch?v=0eC88Oo__K0

Ez nagyon komoly dolog. Ez a videó felfedi, hogy a muzulmánok (mögöttük a zsidók) teljesen át akarják venni az uralmat Európa felett, és mindenkit rabigába akarnak hajtani. A lelkileg elfajzott, teljesen agybeteg muszlimok számára elterjedt gyakorlat, hogy nőket és gyerekeket öntenek le benzinnel, majd felgyújtják őket. Ez vár Európára is. Ez a gonosz aljanép Fehér akár hétéves kisgyerekeket is megerőszakol és élve eléget. Európát megszállja az emberiség bűzlő szarosvödörrel vetekedő gennyes lelkű mocska. Pedofil, állatbaszó, erőszakos nő- és állatgyűlölő férgek, az emberiség pöcegödrének fertőző legalja. A zsidó sajtó és média azt a hazugságot terjeszti, hogy ezek az élősködők „jobb élet” reményében érkeznek. Ez nem igaz. Azért jönnek, hogy megszállják és leigázzák Európát. Csak a bolondok és totális hülyék dőlnek be a krokodilkönnyeknek, a rossz helyre irányuló szimpátiának, az öngyilkos együttérzésnek. És mégis MIVEL TARTOZIK NEKIK EURÓPA? Miért kellene magára vállalnia a sorsukat?

A kereszténység is mindig a Fehér Faj és Európa elpusztítására törekedett, ennek legkiemelkedőbb példája az inkvizíció volt, ami teljes falvakat törölt el. Az iszlám még ennél is rosszabb. A videóban egyértelműen kimondják, hogy egész európát muzulmánná FOGJÁK változtatni. A katolikus egyház az interneten tesz közzé petíciókat, hogy Európát rávegyék: adjanak oda mindent a muzulmán parazitáknak, akiknek az egyetlen célja, hogy a legbrutálisabb módszerekkel leigázzák és elpusztítsák az európaiakat. Ez még jobban megmutatja ennek a beteges és korrupt intézménynek a valódi arcát, ami mindig is a kommunizmus arca volt, és mindig is a zsidók irányították. Az emberek néha olvasnak a Jezsuiták összeesküvéséről. Amíg „Jezsuitáknak” hívják őket, addig a zsidó médiának nincs vele problémája. Azonban ahogy a maradék leplet is lehúzzák róluk, meglátják, hogy a Jezsuiták elnyomó többsége mindig zsidó volt. A hülyék és megtévesztettek tévesen azt gondolják, hogy a katolikus egyházzal csak nemrégiben vannak bajok. Ez nem így van, mindig ilyen volt. Időnként itt-ott változtattak egy kicsit, de a terveik a kezdetektől fogva ugyanazok maradtak.

Nagyon erősen ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg a fenti videót teljes egészében, mert ez AZ EGÉSZ világot érinteni fogja. Ezt bármelyik idióta láthatja. Az egész mögött a zsidók állnak, mert súlyos pánikban vannak, és keservesen el fognak bukni…”

TOVÁBBI FONTOS ÍRÁSOK, LELEPLEZÉSEK:

https://iszlamleleplezese.wordpress.com

https://keresztenysegleleplezese.wordpress.com

https://antikommunista.wordpress.com

https://hirek88.wordpress.com

A fórum összes írása:

http://josministries.prophpbb.com/forum2.html