Bevezetés

Az iszlám úgynevezett “vallása” egy HAZUGSÁG, egy MEGTÉVESZTÉS. Kifejezetten arra tervezték, hogy rabszolgává tegye az ostoba követőit. A kereszténységhez hasonlóan minden, ami az iszlámban és a koránban található, Ősi Pogány vallásokból lett ellopva, melyek több ezer évvel megelőzték azt. A jelen fájlban található cikkek bizonyítják ezt a tényt.

Az iszlám célja mindig is az volt, hogy elvegye a Dzsentil (nem-zsidó) népek eredeti vallását, vagyis az Ősi Pogányságot, és hazugságokra cserélje. Az Eredeti Istenek spirituális és okkult tudását eltüntették, és a kiválasztott kevesek markába juttatták, akik a hatalom és manipuláció, a rabszolgaság eszközévé tették. A kereszténység “bibliájához” hasonlóan az iszlám qur’an-ját (Koránját) is átitatták okkult energiával, hogy a hazugság fennmaradjon, és hogy szó szerint egy erős varázslat hatása alatt tartsák az ostoba embereket. Az Okkult és az Igaz Spiritualitás beható tanulmányozása kinyitja az ember szemét, és ezáltal megláthatja a becsapást, ami ezután teljesen nyilvánvalóvá válik. A korán nagy részét és az iszlám program egészét LOPOTT alkímiai allegóriákra, és a mágia Keleti Rendszereire építették, melyeket súlyosan korrumpáltak, elferdítettek és degeneráltak, majd a Dzsentil Nép ellen fordították, akikhez eredetileg tartozott. Az
iszlámban az energiát KIFELÉ irányítják az emberből, BELE a programba. Az eredeti Pogány Keleti munkák AZ EMBERBE irányították az energiát, megerősítve ezzel az elmét, a lelket és a testet, és elhozva a fizikai és spirituális szabadságot. Az iszlám pontosan az ellenkezőjét csinálja,elszívja az áldozatai energiáját, fizikai és spirituális RABSZOLGÁKKÁ változtatva őket.

Az iszlám NEM vallás. Ez egy program – a megalázkodás, rabszolgaság és halál programja.
Elpusztítja a lelket, a testet és az elmét, vagyis gyakorlatilag a kereszténység keleti változata.

“Ellentétben azzal a hiedelemmel amivel a legtöbb embert beetették, a judaizmus, a kereszténység és az iszlám viszonylag új “vallások”. Az emberiség több tízezer éves múltra tekint vissza. Ez a három fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy távol tartson minket a spirituális/okkult tudástól, és ezen erők használatától, melyeket mind birtoklunk.”
– Maxine Dietrich Főpapnő

Nem sok muzulmán van tudatában a ténynek, hogy ártatlan emberek ezreit mészárolták és kínozták halálra, többezer Szent Pogány Vallási Szöveget és Templomot szentségtelenítettek meg és pusztítottak el; és ami maradt azt ellopták, elvették a társadalomtól. Ez volt az “iszlám inkvizíció”, melynek célja az volt, hogy ezt az undorító betegséget elterjesszék a Föld színén. Az alapjait ártatlan Emberek vérére és könnyeire építették, azoknak az araboknak az őseiére, akik ma magukhoz ölelik ezt a mocskot. Az emberiség elmondhatatlan mértékben szenvedett ettől a halálos programtól, és ez nem fog változni, amíg az iszlám el nem pusztul. Akik elhiszik a hazugságait, azoknak FEL KELL ÉBREDNIÜK!

Az a többezer ember, aki az idejét, “imádatát”, ENERGIÁJÁT erre a hazugságra áldozza,
ténylegesen hozzátesz ahhoz az energiaörvényhez, ami az emberiséget tudatlanságban, ezt a programot pedig életben tartja. A saját kárhozatukat imádják, és önként masíroznak saját pusztulásuk felé. Az iszlám hazugságnak véget kell vetni!

Ezzel kapcsolatban több információt a következő linken találsz:

https://antikommunista.files.wordpress.com/2014/11/a-keresztc3a9nysc3a9g-leleplezc3a9se.pdf

– Zildar Raasi Főpapnő

Hozzászólás