A hamis szentháromság: judaizmus, kereszténység és iszlám

Rengeteg ellenségeskedés, harc és feszültség van a muzulmánok, keresztények és zsidók között – legalábbis a világnak így állítják be. Látszólag folyamatosan egymás torkának esnek, és megállás nélkül ellentmondanak egymásnak.

Azonban a színfalak mögötti igazság egy más történetet mesél el. Valójában a kereszténység, az iszlám és a judaizmus egymásra számára minden, de nem ellenség, s ugyanarról a tőről fakadnak, a céljuk is megegyezik. Amint eltüntetjük a felszínről azt a néhány látszólagos ellentétet, könnyen láthatjuk, hogy ezek csupán ugyanannak a dolognak a három arca.

Ezt számos bizonyíték támasztja alá, és ha valaki hajlandó kutatni egy kicsit, saját maga is láthatja. Maxine Dietrich Főpapnő már írt a judaizmus és a kereszténység kapcsolatáról
(http://www.exposingchristianity.com), illetve arról, hogy az ellenség hogyan játszik két ellentétes szerepet, ezért én most a judaizmus és az iszlám közötti kapcsolatról fogok írni.

https://keresztenysegleleplezese.wordpress.com/

Az iszlám a kereszténységhez hasonlóan a zsidók programja, s célja a Dzsentilek rabigába hajtása, a Spirituális Tudás és Hatalom elvétele az emberiségtől, és a zsidók, vagyis a “kiválasztott kevesek” kezébe helyezése. Ugyanaz történt bármikor ha az iszlám megszállt egy területet, mint ami a keresztény megszállás során történt. Minden spirituális tudást elragadtak a társadalomtól, elpusztították, és ami megmaradt, az a támadók kezében maradt. Ezután jöttek az “örök kárhozattal” való fenyegetések, mint a spirituális tudás felhasználásának büntetése, ahogy a kereszténység estében is. Az iszlám is minden az ősi Pogányságból lopott, miután megpróbálta elpusztítani azt, de erről egy másik fejezetben írtam.

Az iszlám kapcsolata a zsidókkal, és a zsidók magasztalása látható abból a tényből, hogy ugyanazok a (kitalált) zsidó szereplők jelennek meg az iszlámban is, mint a judaizmusban és a kereszténységben. A koránban “prófétákként” tisztelik őket, illetve eme ún. “vallás” alapítóiként.

Itt egy rövid lista a kitalált zsidó “prófétákról”, akiket a koránban említenek és tisztelnek:
• Ábrahám, arabul Ibrahim
• Mózes, arabul Musza
• Noé, arabul Nuh
• Jákob, arabul Yakub
• És persze a mocskos “Jézus”, arabul Isa

Alább pedig további említett zsidó szereplők (szintén kitaláltak):
• Ádám és Éva, arabul Adam és Hawa
• Káin és Ábel, arabul Habil és Qabil
• Salamon, arabul Szulejmán
• Lót, arabul Lut
• József, arabul Juszef
• Mária, arabul Mirriám

Emellett az iszlám és a korán mindig arra buzdította a hívőket, hogy “állítsák vissza” az eredeti ábrahámi/zsidó vallást. A következő idézet a Wikipédiáról származik:

“A judaizmus és az iszlám történelmi kapcsolata az i.sz. 7. században kezdődött, mikor az Iszlám elkezdett terjedni az Arab-félszigeten. Mivel az iszlám alapja a judaizmusban fekszik, és a Közel-Keleten közös eredettel rendelkeznek (Ábrahámmal), mindkettőt Ábrahámi vallásnak tekintik. A judaizmus és az iszlám számos közös elemmel kapcsolódik össze: az Iszlám hasonlít a judaizmushoz vallási egysége, felépítése, jogtudománya és gyakorlata szempontjából. Emiatt az elmúlt 1400 évben figyelemreméltó mértékű és folyamatos, fizikai, teológiai és politikai átfedés volt a két hit között. Ebben közrejátszott a muzulmán kultúra és filozófia a judaizmus iszlám világban élő követőire gyakorolt hatása is.”

Ez kétségtelenül bizonyítja, hogy az iszlám a judaizmushoz kapcsolódik, és a zsidók programja. Alább egy idézet a koránból, ami szintén alátámasztja a fentit:
“Ó Izrael fiai! Emlékezzetek kegyemre, mely kegyemben részesültetek, s hogy kiváltságosaim voltatok mindenek felett.” – 2. szúra 47

Ez a kijelentés még néhányszor meg van ismételve a koránban.

Bárhol is vert tanyát az iszlám, ott a zsidókat védő törvényeket hoztak, és “vallásszabadságot” adtak nekik, mert a muzulmánokhoz hasonlóan “a Könyv népeként” tekintettek rájuk – könyv alatt a hamis ellenséges doktrínákat értjük.
*A zsidók, mivel megkapták Isten kinyilatkoztatását, és lejegyezték a Bibliában, “a Könyv Népe” címet kapták, ahogy a keresztények is, legalábbis a korán szerint. “Ne legyen részük félelemben.” – mondja a korán. Ezzel ellentétben a Pogányokat kegyetlenül üldözték és lemészárolták.

Természetesen felbukkantak olyan történetek, miszerint a zsidókat elűzték és üldözték amiért nem voltak hajlandók áttérni az iszlám vallásra, de ez semmi több, mint a szokásos érzelgős “szegény üldözött zsidók” című hazugság, mellyel a tudatlan, ostoba Dzsentilekből akarnak támogatást és együttérzést kicsikarni. Ez is a két ellentétes oldal megjátszásának példája.

Érdekes az is, hogy “XVI. Benedek pápa” (akiről kiderült hogy nem zsidó, viszont nyilvánvalóan erős kapcsolatai vannak a judaizmussal és a zsidókkal, ezt bizonyítja számos erőfeszítése a zsidók és a keresztények “egyesítésére” is) ellátogatott Jordániába, ahol meghívták az ország legnagyobb mecsetébe. Itt jelentette ki, hogy “mély tisztelettel tekint az iszlámra”. Mondott egy beszédet arról is, hogy milyen fontos a muzulmánok és keresztények közötti “egység”.
http://www.haaretz.com/hasen/spages/1084185.html

Ráadásként rá kell mutatnom arra is, hogy az iszlám ugyanazokat a tanításokat, filozófiát és ideálokat vallja mint a judaizmus, s ezek a korábbi, Pogány Arábia számára idegen dolgok voltak mikor az iszlám elkezdett terjedni. Ennek egy példája a monoteizmus. Ez tisztán zsidó tanítás, és csak a zsidó/Ábrahámi vallásokra jellemző, valamint azokra melyek ezekből fakadnak, illetve amiket ezek elferdítettek.

Az emberiség eredeti és igaz vallása a Pogányság. A szolgai egyistenhit zsidó fogalma hamis és idegen.

Ez ismét csak a zsidók Dzsentilek feletti uralmát próbálja a tudatalattinkba vésni. Ugyanez az üzenet látható mindenhol a kereszténységben is. Ez rámutat, hogy az iszlám is pontosan ugyanazért a célért dolgozik, semmiben nem különbözik a másik kettőtől, nem jobb náluk.
Azt is megmutatja, hogy egyáltalán nem ellensége sem a kereszténységnek, sem a judaizmusnak.

Ahogy már említettem, a muzulmánok, keresztények és zsidók között látszólag nagy ellentétek vannak, de ez egy teljes hazugság. Egyetlen célja a tömegek figyelmének elterelése.

Az átlagos “hívő” akit az utcán láthatsz, nem tud semmit az igazságról, ezért önkéntelenül is az elkövetők kezére játszik, akik az iszlámot, a kereszténységet és a judaizmust irányítják. Céljuk az, hogy egymás torkának ugrasszanak mindenkit, gyakorlatilag elpusztítsuk egymást, és ők így szabadon uralkodhassanak, és azt tehessék amit akarnak. Ezt a taktikát – a belviszály szítását – gyakran használják a politikában.

Mivel a vezetők (az uralkodó zsidók) a Dzsentil nép meghódításáért és végül elpusztításáért dolgoznak, a fenti a céljuk gyakorlatba ültetésére is megfelel. Kiküldik a csapataikat az iszlám országokba, hogy “szent háborúkat” kezdjenek, Dzsentilek ezreit mészárolva le. És hány “szent háborút” kezdtek az iszlám követői, mely még több Dzsentil halálával és gyengévé válásával végződött? A muzulmán “Dzsihád” kifejezés ezt képviseli. Ez csak egy hazugság, melyet a Dzsentil népek egymás közötti mészárlásának céljából találtak ki, és ez az állapot elkeserítő. Ezek az ostoba emberek annyira tudatlanok az igazsággal kapcsolatban, hogy az iszlámhoz próbálnak segítségért folyamodni és válaszokat keresni, s közben nem ismerik fel hogy elsősorban maga az iszlám az ami
a problémákat okozza – így visszakerülnek a vezető zsidók kezébe, akik a pusztulásukat akarják.

(Hány zsidót öltek meg ezen háborúk során? Közel egyet sem. Őket mindig védik az “övéik”, míg minket, Dzsentileket halomra ölnek.) Alább egy idézet Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiből: “A mieinkhez nem érhetnek, mert tudni fogjuk a támadás időpontját, és előre felkészülünk sajátjaink megvédésére.”

Emellett a “szent háború” fogalmát Izrael is felhasználja ahhoz, hogy elvegye azokat a területeket, amik nem hozzá tartoznak, magának követelje azt ami jogosan a Dzsentileké, felhasználva a bibliában és a koránban leírt hamis történelmet. Minden tanult és szabadon gondolkodó egyén tudja hogy a manapság “Izrael” néven ismert föld semmilyen tekintetben nem a zsidóké, csupán ELLOPTÁK attól a Dzsentil Néptől, amelyikhez jogosan tartozott, akik otthonnak nevezték. És hogyan? Erővel és vérontással.

Az uralkodó zsidók káoszba hajszolták az emberiséget, ezért szabadon tehetnek bármit az
emberekkel, úgy manipulálhatják a helyzetet ahogy akarják, mert senki nem kérdőjelezi meg őket. Ahogy mondtam, a politikai pártokkal ugyanezt teszik: egy kormány odamegy az “A” párthoz, és fellépést sürget a “B” párt ellen, majd odamegy a “B” párthoz, és az “A” pártra uszítja. Ezáltal a két párt egymás ellen harcol, nem a kormány ellen – holott alkothattak volna egy erős szövetséget, amivel térdre kényszeríthetnék a kormányt. Ezzel mindkét párt a pusztulás útjára lép, anélkül hogy a kormánynak akár csak a kisujját mozdítania kéne. Látod, mit mondok? Ezek az emberek nagyon jól tudják hogyan kell egy helyzetet manipulálni hogy hatalomban maradjanak, persze sokkal nagyobb mértékben mint a fenti példában.

Az ostoba tömegek azt teszik amit ott fent mondanak nekik, és önszántukból valósítják meg a vezetők tervét, vagyis a Dzsentil pusztulást. Ezt a folyamatot meg kell állítani!

Ha Dzsentil népünk felébredne és látná hogy mi is valójában az iszlám és a kereszténység – a zsidók destruktív rabszolgaprogramjai -, ez az értelmetlen viszálykodás abbamaradna,
egyesülhetnénk, és felvehetnénk a harcot a valódi ellenséggel. Visszaszerezhetnénk jogainkat és hatalmunkat, és mindent ami jogosan a miénk és elloptak tőlünk.

És ne feledjük a hírhedt talmudi idézetet: “Mikor a Messiás eljön, minden zsidónak lesz 2800 rabszolgája.” Szerintük a meghódított Dzsentil emberek fogják alkotni ezeket a 2800 fős csoportokat. Viszont a tény az, hogy a zsidók kisebbségben vannak, a Dzsentilek pedig sokkal több főt számlálnak mint ők. Egyértelmű hogy mi a céljuk, de mindent meg fognak tenni hogy a tudatlanság továbbra is fennmaradjon.

A gázai háború egy tökéletes példája a gyilkolásnak és hódításnak. Az iszlám követőit sorra
mészárolja Izrael és a zsidók, mégis ugyanezeket a zsidókat imádják, azáltal hogy az iszlámot követik.

A végeredmény az, hogy a zsidók profitálnak az iszlámból, és az iszlám követői szenvednek. Az iszlám “istene” a zsidók “istene”. Ez köztudott tény a muzulmánok között.

Azonban ez egyáltalán nem egy isten, hanem egy gondolatforma, a zsidó mágia energiaörvénye. LOPOTT és elferdített Pogány tudással hozták létre – ez az oka annak, hogy az okkult tudást nagyon gyorsan eltávolították a társadalomból, és ezért tiltják az iszlám követőinek a VALÓDI Okkult tudás tanulmányozását, ugyanis az embereknek tudatlannak kell lenniük ezzel kapcsolatban,
hogy ennek rabszolgáivá váljanak. Erről már volt szó az Exposing Christianity weboldalán
http://www.666blacksun.com/YHVH.html, és ez az iszlámban sem különbözik ettől.

https://antikommunista.files.wordpress.com/2014/11/a-keresztc3a9nysc3a9g-leleplezc3a9se.pdf

Bárki aki ismeri az Okkultot és a valódi mágiát, tudja hogyan működnek a gondolatformák és energiaörvények. Meghatározott céllal hozzák létre, és ha már létrejött, energiából fog táplálkozni az önfenntartáshoz, egyre csak erősödik, egyszerű gondolatformából “Isten-formává” fejlődve. Ha megvonjuk tőle az energiát, lassan szertefoszlik.

A muzulmán/keresztény/zsidó “istent” azzal a céllal hozták létre, hogy gyengítse és hódítsa meg a Dzsentileket, és hatalmat adjon a zsidóknak. Abból az energiából táplálkozik, amit a hívők “ima” közben termelnek. A muzulmán “Szalát” esetében ez naponta ötször történik, azokban az időpontokban, mikor a legtöbb energiát lehet termelni. Ezek az emberek tudtukon kívül táplálják az ellenséget iszonyatos mennyiségű energiával, amit saját pusztulásukra irányítanak.

Ahogy már mondtam, semmilyen igazi és hatalmas Istennek nincs szüksége, sem óhaja az emberek szolgai imádatára. Ez a gondolatforma/energiaörvény nyilvánvalóan erre éhezik, különben elpusztulna.

Dióhéjban: az iszlám minden követője imádja és táplálja ezt a valamit, ezáltal hatalmat adva Izraelnek és a zsidóknak, miközben pont ők azok, akik nyíltan gyilkolásszák őket.

A zsidó “próféták” és kitalált szereplők dicsőítése, a zsidó tanítások prédikálása, a zsidókat
magasztaló idézetek és a zsidók “istenének” imádása átitatja a koránt, és bizonyítja hogy az iszlám csak a zsidóimádat egy másik arca. Megfelelő utánajárással ezt nem lehet tagadni.

A muzulmán Muhammad “prófétát” (aki szintén kitalált szereplő) eredetileg zsidónak ábrázolták!!! Ezzel sok muszlim nincs tisztában, mivel illegálissá tették ennek a kitalált “prófétának” az ábrázolását.

Mohamed zsidó tanításokat prédikált, a zsidók imádatát, akik a Dzsentil Nép mészárosai.
Az iszlám a kereszténységhez hasonlóan csak a zsidók programja, és minden ellenségeskedés vagy harc ami köztük van, csupán megtévesztés, figyelemelterelés. Két ellentétes oldal megjátszása.

Kategória: Egyéb
Címke: , , , , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás