Az iszlám szimbólumai: lopott pogány jelképek

Az iszlámban és a koránban található elemek mindegyikét olyan Ősi Pogány Vallásokból lopták, melyek többezer évvel megelőzték azt. Ez alól a jelképek sem kivételek, és csupán az eredeti Pogány verziók elferdített másolatai. A szimbólumoknak nagy hatása van ez emberi Elmére és Lélekre, mély kapcsolatokat képesek kialakítani, és erős benyomásokat hagyhatnak a Tudatalattin. Ezért van az, hogy az ellenséges programok – kereszténység és iszlám, valamint a kapcsolódó programok – átemelték ezeket a jelképeket az eredeti Pogány Vallásokból, melyek elpusztítására törekedtek. Mivel Dzsentil Pogány Őseink évezredeken keresztül használták, felismerték ezeket a Szent, Alkímiai Szimbólumokat, ezek mélyen belevésődtek a lelkükbe, és faji memóriájukba. Mikor az ellenség ellopta ezeket a jelképeket, elferdítette és hamis prorgamokhoz kapcsolta őket, továbbra
is fennmaradt a kapcsolat a Dzsentil Nép lelkével és tudatalattijával, faji emlékezetével – ezért az ellenségnek egyszerűbb dolga volt velünk, könnyebben tudott megtéveszteni minket, a programjaiba csalogatni. Mint minden mást, ezeket is aljas módon elferdítették és ellenünk fordították.

Fontos, hogy hogy az emberek ráébredjenek az igazságra. Az alattomos iszlám hazugságot, és a többezer Dzsentil Ember feletti rémuralmát el kell pusztítani!

Most pedig következzenek az Ősi Pogányságból LOPOTT szimbólumok:

A félhold és csillag

Lopott muzulmán verziók:
lopott pogány szimbólumok az iszlámban

Eredeti pogány verziók:
eredeti szimbólumok
Ősi sumér félhold és csillag illetve ősi asszír Baál-félhold

eredeti szimbólumok 2

Ősi hettita félhold és Nap, Ősi Pogány bizánci pénzérme, Ősi babilóni ábrázolás

Nyilvánvaló hogy ez a szimbólum NEM az iszlámtól ered. A félhold és a csillag jelképe nagyon Ősi szimbólum, és minden Ősi Pogány kultúrában megtalálható volt, szerte a világban. Ez egy fontos és erős alkímiai szimbólum, mely a harmadik szemre és a hatodik csakrára, valamint a lélek Női Felére utal.

Az iszlám ezt ellopta, és elsődleges szimbólumaként használja. Az iszlám emellett ellopta a terület Ősi Pogány holdnaptárát is. Ez közvetlenül a nőies alkímiai energiákhoz kapcsolódik, melyek manipulálásával tudatlanságban tartják az ostoba hívőket.

Rub el Hizb (Nyolcágú Csillag)

Lopott muzulmán verziók:

lopott muzulmán verziók

muzulmán építészet    Azerbajdzsán zászlaja

eredeti pogány jelképek

Istár Istennő csillagának ősi sumér ábrázolása; Inanna Istennő csillagának ősi babilóni
ábrázolása; Hindu mandala, mely Lakshmi Istennő nyolcágú
csillagát ábrázolja; Ősi görög pénzérme nyolcágú csillaggal; Ősi azték kalendárium – figyeljük meg a nyolc napsugarat

A nyolcágú csillag egy Pogány szimbólum, melyet az Ősi Világban mindenhol a nagy hatalommal azonosítottak. Ez volt Inanna/Astaroth Istennő, valamint Vénusz szimbóluma. A szívcsakrát jelképezi, amely megerősített állapotában nyolc sugarat bocsájt ki magából, összekötve a lélek 13 fő csakráját.

Emellett Inanna/Astaroth Istennő Spirituális Fejlődéshez vezető nyolcágú ösvényét is jelképezi (Nyolcrétű Árja ösvény):

http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/ASHTAR.html

Az iszlám saját hasznára fordította ezt a szent szimbólumot is, miután ellopta. A koránban a fejezetek lezárására használják (tudat alatt hat a tudattalan elmére), és állítólag a kitalált “allahot” is jelképezi, ami már önmagában is egy lopott fogalom. Az “Allah” az ősi arab “Al Ilah” névből ered, mely a terület Legfelsőbb Istenére utal. Az Al Ilah címet arra az Istenre használták, akit a többi fölé emelve imádtak. A “Rub” lefordítva “Úr”, vagy “Létfenntartó”. A szívcsakrára tekintve láthatjuk hogy honnan jön a ferdítés. A szívcsakra keringteti a lélek energiáját, fenntartva az életet.

Kategória: Egyéb
Címke: , , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás