Pedofília és nemi erőszak: elfogadott, gyakori dolog az iszlámban

Az iszlám programjában a pedofília és a nemi erőszak elfogadott és általános gyakorlat – ebből látható valódi, életellenes mivolta. Az úgynevezett Muhammad “próféta” (aki egy kitalált alak) állítólag (a történet szerint) egy hatéves kislányt vett feleségül, és teljes közösülésre kényszerítette már kilencéves korában. A történetek szerint ekkor ő már bőven az ötvenes éveiben járt, és ezek a tanítások tették elfogadottá a muszlim férfiak számára, hogy nagyon fiatal lányokkal házasodjanak és közösüljenek.

Figyelembe véve a tényt, hogy egy ilyen fiatal gyermek még nem tapasztal szexuális vágyat, és nem egyezne bele önszántából az aktusba (voltak esetek, mikor a kislány sikoltozott és ellenkezett, és a férfi addig verte, míg meg nem adta magát), ezért nemi erőszaknak minősül, függetlenül attól hogy van-e házassági szerződés vagy nincs. Felmerül a kérdés, hogy milyen épelméjű, önmagát tisztelő, rendes egyén akarna közösülni egy kisgyerekkel, és miért izgulna fel ennek még a gondolatától is?
Ez nem igazán vet jó fényt az iszlám kitalált “prófétájára”, sem pedig magára az iszlámra. Alább következik néhány sokkoló és gusztustalan példa az iszlámban jelenlévő nemi erőszakra és pedofíliára:

Narrated ‘Ursa:
“A próféta megírta (a házassági szerződést) ‘Aishával, mikor az még csak hatéves volt, és
beteljesítette házasságát mikor kilencéves lett, és vele maradt kilenc évig (míg meg nem halt).” – Sahih Bukhari Volume Seven, Book 62, Number 88. – maga a “próféta”

“Egy férfi csillapíthatja szexuális vágyait egy gyermekkel akkor is ha az még csecsemő, de nem szabad behatolnia. A csecsemő megrontása halal (vagyis megengedi a sharia). Ha a férfi behatol és sérülést okoz a gyermeknek, egész életében el kell tartania. Ez a lány azonban nem számít bele a megengedett négy feleségébe. A férfi nem jogosult elvenni a lány testvérét. Bármely férfi aki férjhez adja a lányát ilyen fiatalon, örök helyet kap a paradicsomban.”

“Nem tiltott egy felnőtt férfinek “comboznia” vagy élveznie egy fiatal lányt aki még mindig a elválasztási korban van – ez azt jelenti, hogy a péniszét a combjai közé helyezheti és megcsókolhatja.”

(Az “elválasztás kora” gyakorlatilag még csecsemőkor.)

“Egy férfi elvehet feleségül egy kilencévesnél fiatalabb lányt, még akkor is ha a lány még csecsemő, és szoptatják. Egy férfi azonban nem közösülhet egy kilencévesnél fiatalabb lánnyal, azonban más sezxuális cselekedetek, mint az előjáték, dörzsölés, csókolás és szodómia megengedett. Egy férfi aki közösült egy kilencévesnél fiatalabb lánnyal, nem követett el bűnt, csak vétséget, ha a lány nem sérült meg.” – Khomeini Ajatollah fatwájából

Megjegyzés: a fatwa a muzulmán vezetők által írásba jegyzett vallási törvény vagy rendelet neve.

“Sanaa, Jemen (CNN) –
Nujood Ali 10 éves, de már volt házas, és túl van egy váláson is. Ez egy megrendezett házasság volt, a férje háromszor olyan idős volt mint ő, és rutinszerűen verte és erőszakolta meg a fiatal lányt.

“Mikor megházasodtam, nagyon féltem, nem akartam elmenni otthonról. A testvéreimmel és a szüleimmel akartam maradni” – mondta a lány, aki születi beleegyezése mellett nyilatkozott a CNNnek.

“Nem akartam lefeküdni vele, de megerőszakolt. Megütött és bántott engem.”
Ahogy testvéreivel játszik, Nujood az ártatlanság mintaképének tűnik, félénken mosolyog, és természete a korának megfelelően játékos. Azonban ami vele történt, az a harag és a szégyen érzését hozza felszínre. Megkérdeztük tőle hogy amin keresztülment, az kínzás volt-e. Szótlanul bólint egyet. Nujood szülei februárban adták hozzá egy harmincas éveiben járó járó férfihez, akiről a kislány azt mondta, öreg és csúnya volt. Szülei szerint azt hitték, a férje családja fog róla gondoskodni, de Nujood szerint a férfi gyakran addig verte amíg meg nem adta magát.”

A legutóbbi gyermek-menyasszony aki a hírekbe került, egy 12 éves lány volt, aki belehalt egy fájdalmas szülésbe, a gyermekével együtt.

Fawziya Ammodi három napig vajúdott kínok között, majd pénteken elhunyt egy súlyos vérzés következtében, állítja a Gyermekvédelmi Szejadzs Szervezet, egy gyermekvédő csoport.

“Habár halálának oka a nem megfelelő orvosi felügyelet volt, a valódi probléma Jemen alacsony tanultsági szintje, és a tény, hogy a gyermekházasságok még mindig megtörténnek.” – mondta a Szejadzs elnöke, Ahmed al-Qureshi a CNN-nek adott interjújában.

Ahogy a fiatal jemeni lányok több mint felét, Fawziyát is arra kényszerítették, hogy otthagyja az iskolát, és menjen hozzá egy 24 éves férfihez. Ez tavaly történt.” – Mégegy halott gyermekmenyasszony.

dosomething.org

“Nagyjából hatvanan voltak… És végül öt ember megerőszakolta Fenny-t. Mindig mielőtt valamelyik erőszakot tett volna a lányon, mind azt mondták: “Allahu Akbar” (arab kifejezés a muzulmánoknál, jelentése: “Isten hatalmas”). Brutálisak és kegyetlenek voltak.”

“Huddersfieldben muzulmán férfiak telefonálgattak fiatal lányoknak, és azzal fenyegették őket, hogy felgyújtják a házukat ha nem találkoznak velük. Az egyik megerőszakolt gyermek édesanyja elmondta hogy Huddersfieldben sokszor erőszakoltak meg gyerekeket muzulmánok, és a riportereket elvitte más anyákhoz is, akiknek ugyanilyen tapasztalataik voltak: több tucat eset, és a rendőrség pedig hagyja hogy a muzulmánok megússzák.”

“Egy palesztin lányt, akit két saját bátyja erőszakolt meg és ejtett teherbe, később a saját anyja ölte meg – annak ellenére, hogy a lánya csak a bűncselekmény ártatlan áldozata volt – ez egy újabb eset a sokkolóan elterjedt, de súlyosan figyelmen kívül hagyott “becsületgyilkosságok” hosszú listáján.”

“Egy 15 éves lányt becsaptak, és rávették egy “telefonházassági” ceremóniában való részvételre. A vőlegény egy sheffield-i férfi volt, akinek értelmi képességei egy ötéves gyermek szintjén álltak. A ceremóniát az iszlám törvény, a sharia is elismerte. Mikor a lány megérkezett Pakisztánból hogy találkozzon a jóképű férfival akinek a képét otthon megmutatták neki, kiderült hogy a férfi egy negyvenéves, munkanélküli fogyatékos volt. Tovább rontott a helyzeten, hogy az anyósa kihasználta a lány vonzó külsejét, és prostitúcióra kényszerítette. A család férfiakat hívott meg az otthonukba hogy azok megerőszakolják a lányt, aki végül sikeresen megszökött a bejárati ajtón kirohanva, és a
rendőrséghez fordult. Azóta gondozásba vették, és most otthonban él.”

“A muzulmán ceremónia közben az apám mögöttem állt, és egyik kezével a vállamat simogatta. A másik kezében egy pisztolyt tartott, amit a hátamnak nyomott arra az esetre, ha “nem”-et mondok” – számol be Saamiya.

“Mindenkinek teljesen természetesnek tűnt – csupán mögöttem állt, a vállamat simogatva – de a ceremónia előtt megmondta nekem, hogy le fog lőni engem, ha nem csinálom végig.”

“LONDON (Reuters) – Egy kurd nőt brutálisan megerőszakoltak, megvertek és végül megfojtottak a rokonai és azok barátai, egy úgynevezett “becsületgyilkosság” során. Mindez londoni otthonában történt, mégpedig azért mert rossz emberbe szeretett bele.

Banaz Mahmodnak (20 éves) két és fél órányi kínzást kellett elviselnie mielőtt megfojtották volna egy cipőfűzővel. Holttestét egy bőröndbe rejtették, és nagyjából 100 mérföldre, Birminghambe vitték, majd elföldelték egy ház hátsókertjében.”

A teljes történet: http://www.liveleak.com/view?i=396_1184859529

Ilyenekre sok, nagyon sok példa van még. Mindez egyedül az iszlámnak és beteges tanításainak köszönhető. Ez egy teljesen és abszolút életellenes, gusztustalan program. Ez egy kór, ami az emberiséget sújtja.

Az ellenséges programokban a pedofília és a nemi erőszak egy általános téma. Ez már önmagában is sokmindent elmond.

Minden eszközzel harcolnunk kell hogy ezeket az alattomos hazugságokat elpusztítsuk.

*Szeretném megjegyezni, hogy ez a viselkedés NEM természetes a Dzsentil Népek számára, amikre az iszlámot ráerőltették. Ez a viselkedés mindig is a ZSIDÓK számára volt természetes, akikről az iszlám beteges és perverz hazugsága származik. Ezek a gyomorforgató hazugságok megmérgezték és megrontották a Dzsentilek Lelkét és Elméjét, és az olyan cselekedetek mint a pedofília és az erőszak, ennek a spirituális degenerációnak az eredményei.

Ennek VÉGET KELL ÉRNIE!

Az iszlám egy HAZUGSÁG, egy ÁTVERÉS az emberiség ellen!

Kategória: Egyéb
Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás